13 Eylül 2017 Çarşamba

Merhaba


KHKLI Platformu Yayında




Hepimizin yolu hayat denilen serüvende KHKlarla kesişti.Yapilan haksızlıklara karşı hep beraber olmayı başardık. Görüşü fikri hayat felsefesi birbirinden farklı binlerce kişi KHK ile gelen adaletsizliğe karşı bir yürek oldu. Şimdiye kadar hakkımız olanı istemek ,haksızlığı duyurmak emeğimizi geri almak için birçok yol denedik ve er hala deniyoruz.

Biliyorsunuz ki TWİTTER KHKlılar için sesini duyurabileceği en etkili mecra oldu. Bir twetle ne olur , boşuna uğraşmayın diyenlere inat sosyal medya baskısı ile düzelen bir çok şeye şahit olduk. Twit atmak bizim için bir deniz yıldızını hayata döndürmek gibi bir şey oldu.Bir kişi için bile birşey değişse bu bizim için çok kıymetlidir. Kısılan sesimiz birçok yerde yankı buldu. TT listesinde olarak hiç yoktan haksızlığa karşı bir adım attık. Ve şu anda birçok milletvekili ve gazetecinin takip ettiği bir hesap olduk. Ve biz bu işi daha profesyonel bir alana taşımaya karar verdik. Bunun içinde varlığımızı “KHKLIPLATFORMU” ndan devam ettireceğiz.

Sen Ben Yok mağdur var diye yola çıktık ve mağduriyetler bitene kadar yolumuza devam edeceğiz .. Herkesin emeğine yüreğine sağlık..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder