13 Eylül 2017 Çarşamba

GENEL GUVENLİK  UYARISI !!!!

Hepimiz belirli bir yaşa gelmiş , okumuş görmüş insanlarız. Kendi güvenliğimiz için en iyisi bilirsiniz ama yine de genel bir uyarı olsun istiyoruz.

Burda aynı grupta olmamız , özel bilgilerimizi paylaşmamizi gerektirmez.Bu yüzden de gruptan gelen tanımadığınız arkadaşlık isteklerini kabul etmeyiniz.Size gelen hoşlanmadığıniz bir durumda engelleyin.Tanimadiginiz hiç kimseye adres telefon gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız.

Twiterda profillerinde eşi tutuklu olduğu gibi bir bilgiyi paylaşması art niyetli insanlar için bir koz haline gelir.Ve art niyetli insan sayısı maalesef çok fazla.Twitter da gelen DMlere cevap vermek zorunda değilsiniz.Eger rahatsız edici bir durum olursa bildir tuşuna basın ondan sonra engelleyin.Size ait olan hiçbir bilgiyi tanımadığınız kişilerle paylaşmayınız. Sonuçta 25bin takipcisi olan bir grupta üyeleri her ne kadar grup adminleri inceleyip alsa da ( gerçekten çok emek veriyorlar) kimsenin niyetini bilemeyiz. Bu yüzden lütfen dikkat edelim. Bir de burdan sıkıntı yasamayalim. Yeterince sıkıntımız var zaten.
Herkese adaletli günler dilerim..

2 yorum:

  1. Her kişi için güzel düşünmek meşrebimizdir lakin uyanık olmak prensibimiz olsun :)

    YanıtlaSil
  2. Yeterince derdimiz var,evet..Yenileri eklenmesin.En çokta aracı amaç yapma tehlikesi endişelendiriyor.Sosyal medya abartılmamalı ve sosyal medya adabı unutulmamalı..

    YanıtlaSil