19 Eylül 2017 Salı

BİZ NEDEN BURADAYIZ ,
NE İÇİN UĞRAŞIYORUZ??

KHKLI Platformu ve biz KHKlılar olarak amacımız; insanlar arasında farkındalık oluşturarak algıda tutukluğun önünü bir nebze de olsa kesebilmek, mağduriyetlerimizi anlatabilmek ve son KHKlı işine iade olana kadar "hak" için mücadele edebilmektir.

Tweet atarak mı bitecek bu işler diye düşünmeyin!. Unutmayın ki sosyal medya etkeni ve özellikle twitter sayesinde, gözaltına alınmak istenen yeni doğum yapmış bir sürü annenin cezaevine gönderilmek istenmesi engellendi. Bu sadece bir örnek fakat mevzu tam olarak ta bu, duyurabilmek!..

Ülkemizde 45 milyonun üzerinde aktif olarak sosyal medyayı kullanan insan var. Yani, her ev, her aile, sosyal medyada popüler olan konulardan haberdar diyebiliriz.

O zaman biz KHKlıların ne yapması gerekiyor? Çok basit. Hadi inceleyelim..

TT listesine girmek için en az 500 orjinal tweet atmak gerekir. Fakat bu, sosyal medyanın daha pasif kullanıldığı akşam 9' a kadar olan saatler için geçerli. Etkinlik saatlerimiz sırasında iki katı tweet sayısına ulaşılabilir yani 1000 orjinal tweet. Zor mu?

Değerli dostlar, biz, sadece KHKlılar  olarak 150.000 kişiyiz. Tutuklu olan 50.000 kişi var. 5.000 tutuklu yakını twitter kullansa ve 5 kişiden biri aynı anda twit atsa 10 dakikada listedeyiz değil mi? Yani "ülke gündemi" ni 1000 kişiyle oluşturabiliriz.

Hepimizin kendimize göre çeşit çeşit dertlerimiz, meşguliyetlerimiz var amenna ama biz kişi başı 50, 100 orjinal tweet atalım demiyoruz ki zaten!. Her birimiz, gün içinde hazırlanmış ya da etkinlik saatinde doğaçlama gelişen, 10 orjinal tweet atsak, 20 tane de rt yapsak saatlerce listeden düşmeyiz.

Bu demek oluyor ki; akşam telefonunu eline alan X bir vatandaş, saat 21'den itibaren yatana kadar, yüzbinlerce masum insana reva görülen haksızlıkları okuyacak ya da istemese bile gözüne takılacak. Bu, onu rahatsız edecek.

Hepimize bir metal yorgunluğu sirayet etmiş durumda. Lakin üstümüzdeki kiri, pası atıp yola revân olmak hem vazifemiz hem de masum onbinlerce tutuklu ve mağdura VEFA borcumuzdur.

Saygılarımla,

KHKlı Platformu..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder